si kurus kering

Hallo semua ...fara nak kenalkan kakak fara yang no dua iaitu my A N G A H..


nady, 20, UUM
suka perasan..hahaha

kenapa fara nak kenalkan dia ? hmmm ntah la...hehe saja je nak kenalkan dia dengan blogger sekalian sebab dia still baru dalam dunia blog ni.. nak kenal dengan lebih lanjut ?
 

 

5 comments:

si para para said...

jom terjah..hehe macam melodi la pulak..

farasakura said...

@si para parajom :)

aLieF si Muncung ManiS said...

sama la dgn alief...huhu..alief baru sebulan berblog..huhu..awk,kalau awk sudi,dtg la blog freshie alief tu..alief nak minta tolong awk komen kat blog alief tu..bagi kritikan mmbina..supaya alief boleh mmbaiki hasil penulisan alief..mana taw boleh maju mcm blogger2 hebat di luar sana..kalau awk rasa blog alief best..awk follow la blog alief..thanx awk.. http://aliefcmoi.blogspot.com/

aLieF si Muncung ManiS said...

sama la dgn alief...huhu..alief baru sebulan berblog..huhu..awk,kalau awk sudi,dtg la blog freshie alief tu..alief nak minta tolong awk komen kat blog alief tu..bagi kritikan mmbina..supaya alief boleh mmbaiki hasil penulisan alief..mana taw boleh maju mcm blogger2 hebat di luar sana..kalau awk rasa blog alief best..awk follow la blog alief..thanx awk.. http://aliefcmoi.blogspot.com/

si para para said...

jom terjah..hehe macam melodi la pulak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...