☺ soal siapa saya ☺

Salam dan hai bloggers ♥
entri kali ini agak special sebab fara nak buat pengenalan diri fara kat sini...hehe cewahh ..saje je nak korang kenal siapa blogger farasakura ☺

Korang ingat tak dulu-dulu masa kecik kita selalu buat satu buku biodata..lepas tu rotate la buku tu satu kelas..hehehe takde keje lain selain mengumpul biodata orang..so sekarang dunia dah maju..biodata ni fara buat kat blog je la yerr ☺



☺ SALAM PERKENALAN

nama samaran    ► farasakura 

status                  not available

asal                     ► kuala kangsar

tarikh lahir           ► lima belas ogos '92
 
hobi                     ► blogging + membaca

cita-cita               ► programmer / system analyst & blogger berjaya

warna feveret      ► biru + hijau

suka makan        ► yang halal kecuali durian

suka minum        ► laici + skyjuice ☺

moto                    berani hadapi kenyataan

farasakura sangat suka bercakap..hehehe tapi agak pemalu kalau mula-mula jumpa...tapi kalau dah lama kenal...mak aihh tak sanggup nak layan dia cakap...adess =,=...sangat suka untuk kenal ramai orang tapi tak reti berlawak..huuu tapi suka dengar cerita orang dan sangat suka bagi nasihat atau dengar masalah orang...☺ mohon tunjuk ajar dalam dunia blogging yer..

selamat berkenalan yerr
(^,^) 

11 comments:

Abhamz said...

salam, orang kuale ke...same le kite..

farasakura said...

hehe ye eh??patut muka cm familiar je XD

Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman said...

Salam Perkenalan Fara, thanks sudi singgah blog saya dan beri komen..

Mama Zharfan said...

salam perkenalan jugak:)

JOM skodeng blog me kalau sudi!

s.y.a.r.q said...

fara ambik computer science ke?? :)

farasakura said...

@Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osmansama-sama dr ☺

farasakura said...

@Mama Zharfanthanx singgah ye MZ

farasakura said...

@s.y.a.r.qfara amik ICT

Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman said...

Salam Perkenalan Fara, thanks sudi singgah blog saya dan beri komen..

farasakura said...

hehe ye eh??patut muka cm familiar je XD

Abhamz said...

salam, orang kuale ke...same le kite..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...