Sukan Itu Bergaya


pecinta sukan yang sejati XD

Sukan itu bergaya kerana bersukan boleh orang lagi cun+handsome beb hehe tak tipu nih

Sukan favourite fara ialah rugby..haa agak kepelikan di situ sebab mesti la korang fikir, "aik perempuan nak minat rugby, tak usah la..ganas kot"..tapi fara tetap dengan minat kepada rugby.. mungkin minat tu datang dari ayah kot, sebab ayah fara dulu main rugby..seriously sangat teringin nak main..haha nak buat team perempuan boleh? hee sape nak join ? isi borang cepat..hehehe berangan mat jenin je fara ni

rugby ni satu sukan yang bagi fara sangat best dan cool.. fara lagi suka tengok orang main rugyby daripada bola sepak.. seriously fara tak minat pun bola sepak tu, kalau rugby fuhh best gilerr kot.. Lagi-lagi kalau tengok ALL BLACK main ☺ smart giler beb..hehe ganas ke kalau perempuan nak minat rugby? tak salah kan kan.. kalau ada perempuan minat bola sepak, so relaks je la kalau fara nak minat rugby k.. no offense pls

kalau pemain rugby pun fara suka tengok..handsome beb..fara suka la tengok orang main rugyby..heee suka suka suka bangat ♥ ok la itu ajer ye pasal rugby..hee fara nak tunjuk pic orang main rugby boleh? ☺
ohh best gilerr main rugby
tagging flying kisses to ezan idma , cikjan , azatie , qaseh

2 comments:

syaza nazura. said...

thankyou join, and good luck! :)

syaza nazura. said...

thankyou join, and good luck! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...