Taylor Swift vs Lisa Surihani

Siapa minat Taylor Swift ? Siapa minat Lisa Surihani ? Dua-dua artis tapi seorang penyanyi yang superb dan seorang pelakon yang superb jugak.. Betul tak?


Cuma yang membezakan seorang artis Malaysia seorang lagi artis Hollywood..Tapi memang seriously dua-dua memang terkenal dan cantik.. Memang diminati ramai la dua orang gadis cun melecun kan kan..

Kalau kat Malaysia ni, Lisa Surihani tu memang meletop kebabom la sebab dia nampak macam ayu laa.. Tapi kat Hollywood, memang Taylor Swift menjadi pujaan hati ramai, sebab dia memang universal la dan tak sombong pun...

Tapi kalau nak dibandingkan dua-dua tu, farasakura pilih Taylor Swift la ! Konfem 100% sebab banyak kelebihan yang dia ada berbanding Lisa Surihani (sorry ye peminat LS) Tapi itu pendapat masing-masing la.. Tapi tak semestinya kita minat orang tu sebab dia cantik kan.. Taylor Swift ni cantik tu dah memang bonus la sebab dia ada rambut yang cun gilerr, palin bagus dia memang baik dan sopan dan cool gilaa...

Farasakura memang suka la lagu dia... Memang best gila laaa... Boleh kata semua lagu dia berkualiti la kalau nak compare dengan penyanyi kat sini kan.. Kita pun tahu betapa sedapnya suara dia tu...

Kalau Lisa Surihani tu, banyak lelaki kot yang suka dia kat Malaysia ni.. First sebab dia cun.. Second sebab dia sopan dan takde la over sangat macam artis perempuan yang lain.. Dia natural beauty la rasanya.. So kire bonus gak la kat dia sebab cantik tu...

Kita tak nafikan la kadang-kadang kita mesti suka kat orang yang cun dan cantik kan especially lelaki kan.. Korang mesti suka tengok gadis-gadis yang cun dan comel dan pandai bergaya.. Apalah ada kat perempuan yang tak reti bergaya kan kan... Hadoiii susah jugak yer...

Tapi farasakura selalu cakap kat kawan-kawan, farasakura suka seseorang yang natural beaty..

NATURAL BEAUTY --> pandangan farasakura
1. Cantik tanpa make-up
2. Bergaya atau tak bergaya pun still nampak cun
3. Perangai tak gedik-gedik
4. Tak terlalu over la dalam pemakaian
5. Takkan fikir apa orang kata tentang gaya dia..Bagi dia, dia adalah dia...

Contoh : kalau semua orang sibuk dengan shawl, dia tak kisah sebab dia suka pakai tudung bawal..
contoh la ni yerr,jangan ada terasa plak

Farasakura suka korang jadi diri korang.. Korang sangat cantik menjadi diri sendiri.. Mungkin orang yang tak ikhlas kawan dengan korang takkan nampak kecantikan semulajadi tu, tapi orang yang ikhlas dengan korang InsyaAllah diaorang memang menerima korang seadanya.. Peacee

Thanx reading my mumbling...☺

11 comments:

Zue Cancer said...

sy?natural beuty?kalu tak mekap...adeh!!selekeh hbis hohooh

KUCING rilek said...

macam mana yer kalau kucing pakai highheels??haha!..bergaya sakan

syairahmohdanuar said...

ahh..suka sgt taylor swift :))

sy pon suka kalau org tu natural beauty.hee :D

farasakura said...

@Zue Cancer bley jerr...kite mmg diciptakan natural beauty k..kne yakin dgn tu :)

farasakura said...

@KUCING rilek hahahaha kucing pondan la jadinyaaa

farasakura said...

@syairahmohdanuar sama-sama XD

KUCING rilek said...

@farasakuraauwwww~~

http://kucingrilek.blogspot.com/2011/02/contest-sekiranya-aku-ada-kuasa-luar.html

ROROI said...

kalo x slp sy la kn...kebanyakan artis ni cukur kening..then lukis blk..byg kan muka diorg tnpa kening!! aaaaa...nitemare!!~_~"

farasakura said...

@ROROI euwww takutnyaaaa

syairahmohdanuar said...

ahh..suka sgt taylor swift :))

sy pon suka kalau org tu natural beauty.hee :D

farasakura said...

@KUCING rilek hahahaha kucing pondan la jadinyaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...