Top sexiest ever in my list ♥ bukan 18xs

Hallooo bloggerss..

Semalam farasakura dan tasha yang giloo busy berskyping dan dia cerita la pasal ballet dancer yang dia kenal kat France.. FYI, dia tengah study engineering kat france la sekarang.. Adoyaiii suka pulak dia bila pegi macam teater ke ape ntah jumpa la seorang...

lalalala


tapi kitaorang dok argue la between rugby boy dan ballet dancer..

mine mine mine XD


tasha's ni kau punya XD
my ballet dancer is sexier than ur rugby boy..

my rugby boy is more sexier than ur ballet dancer XD

dan di mana footballer ?? hahaha farasakura nak bubuh bawah sekali sebab farasakura tak minat... sorry yer =,=

opssiee korang jangan salah faham yer..sexy bukan 18xs atau 18sx yerrr tapi means tough dan nampak style ar.. macho la, smart la...macam-macam ada ☺ complete package...hihi 

so amacam tasha ? tergugat tak dengan rugby boy aku ☺ lalalalaa

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...