trend sekarang --> kite bako jer , bako jer

Hantu Kak Limah Balik Kampung dah jadi macam famous gilerr la sekarang.. Serious kalau dalam utp ni pun, asyik orang sebut, "bakor je, bakor je".. Hahaha rasa lawak pun ada.. Ayat tu dah famous gila-gila la.. Tak tahu la kenapa kan...

Seriously congratz kan tuan pengarah dan para pelakon sebab movie ni bawa impak yang besar giler kat Malaysia.. Tagline tu dah jadi macam satu lawak plak tapi serious mmg best... ☺ Walaupun itu cerita seram, tapi still ada humour dan orang memang ingat la apa intipati dalam movie tu..

Siap ada yang buat demo kat kawan-kawan..Hahaha contoh macam yang ni, "siapa setuju angkat tangan macam saya"...Hahaha gila la cerita ni... Memang best dan gempak dan superbbb

Kalau ada yang tak tengok lagi, sumpah lah silalah luangkan masa untuk tengok.. Tak rugi pun yer.. Share pendapat korang jugak tau kat komen.. Yeahhh

HANTU KAK LIMAH BALIK KAMPUNG !!
we love you lahh



13 comments:

Syed Hilmi Syed Yahya said...

hantu kak limah balik rumah terbaik...!! betul x..?? hehe... cer cerita,cer cerita....

Ila said...

akak tak tgk lagilah..huhuh

Azman Roslan said...

filem ni memang best. heheh


Jemput join segmen terbaru BPM..

1 Jam 1 Blogger

Zue Cancer said...

mmg pon...kat office bos sebok cakp
"plawok.pelawok,pelawok"

"kita bako je..kita bako"

huuhuh

cecite```cecite

tomato said...

hahahah ! betol3! lagi satu gaya tangan c usop tuh..memang ramai yg tiru.kakakakak

farasakura said...

@Syed Hilmi Syed Yahya mmg terbaik ahhh..hahaha

farasakura said...

@Ila rugi tak tengok kakkk heee

farasakura said...

@Azman Roslan yup..insyaAllah :)

farasakura said...

@Zue Cancer tu la..kat utp ni dah heboh dah..hahaha

farasakura said...

@tomato hahaha sangat2 tepat..memang bawa impak la cite tu kan kan :)

farasakura said...

@Zue Cancer tu la..kat utp ni dah heboh dah..hahaha

Zue Cancer said...

mmg pon...kat office bos sebok cakp
"plawok.pelawok,pelawok"

"kita bako je..kita bako"

huuhuh

cecite```cecite

Syed Hilmi Syed Yahya said...

hantu kak limah balik rumah terbaik...!! betul x..?? hehe... cer cerita,cer cerita....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...