update blog dalam kelas --> gila ar

Sekarang farasakura dalam kelas _________ ... Gila ar online + update blog... Hehehe bukan taknak tumpu tapi belajar benda yang dah belajar sem lepas je so apa lagi, online la...Lecturer more focused kat budak baru je

Petang kejap lagi --> pukul 5
Farasakura ada test Discrete Math so doa farasakura dapat berjaya yerr..Yeayy.. Aminnn

Blurr la sekarang,tak tahu nak buat apa... Semua orang pakat bukak email jerr termasuk orang sebelah aku ->cik nab ... Tapi farasakura taip ni pun slow-slow je supaya tak mengganggu kelas yang senyap tuh..Hahaha
jangan baca buku...haaahaha
Farasakura nak pergi merayap kat blog korang la, tinggal link kat komen tau.. See ya

8 comments:

Nurul Hamizah said...

jom layan blog ni.. http://raudahdhuha.blogspot.com

Dda Ly said...

ye, ini mmg kerja gila..hhahaha

jemput ke rumah ye..
http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch..:)

Nor Moscow said...

hmmm..pandai carik tempat untuk curik tulang sayang akak ni!

farasakura said...

@Nurul Hamizahamboi mizah promot blog yerr...hee layannnnzzzz

farasakura said...

@Dda Ly heee suka buat keje gilaaa...
insyaAllah klu farasakura free pergi singgah blog yer :)

farasakura said...

@Nor Moscow heee sekali skala dikk

farasakura said...

@Dda Ly heee suka buat keje gilaaa...
insyaAllah klu farasakura free pergi singgah blog yer :)

Nurul Hamizah said...

jom layan blog ni.. http://raudahdhuha.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...