warkah berlagu cinta buat blogger ♥

Kehadapan bloggers yang tersayang, 
(aik macam tulis surat pulak..hee layan jela)

Terlebih dahulu farasakura nak ucapkan berbanyak terima kasih sebab banyak support farasakura dalam bidang blogging ni.. Yela sebelum ni seriously memang farasakura tak aktif, lepas tu dalam bulan 12 ke bulan 1 farasakura mula addicted blogging ni sampai 24 hours mengadap laptop jer..Blogging dah jadi macam aktiviti wajib la dalam aktiviti harian.


Walaupun masih ada yang bersuara sumbang kat blogger macam kita ni, tapi farasakura tak kisah sebab dalam dunia ni macam-macam benda yang kita buat, orang akan mengata, kutuk. so tak hairanlah ramai kat luar sana yang siap boleh buat fanpage "i hate blogger".. Tapi satu je nasihat farasakura kat orang tu, setiap orang ada minat masing-masing so open minded ar.. Blogger tak pernah pun kacau hidup korang, so pandai-pandai hidup la yer.. 

Ok, first sekali, nak ucap terima kasih kat Abg Ben sebab banyak buat segmen, so dari situ jugak blog farasakura dikenali sesetengah blogger ☺ Banyak blogger yang mula bersinar dan dikenali melalui segmen yang dibuat oleh Abg Ben, ye la dah dia antara blogger otai kan.. Terima kasih ye Abg Ben ! Banyak membantu blogger² yang masih baru.. Yeayy.. Semoga Abg Ben terus sukses dalam dunia blogging ni ye.


Next, farasakura nak berterima kasih yang jadi pembaca setia blog farasakura ni.. Walaupun tak menjangkau ratus-ratusan, tapi still ada pun dah ok kan. At least kita tahu ada orang yang suka baca entri kita walaupun seorang. Kepada yang rajin baca dan komen sekali tu, lagi la nak terima kasih.. Semakin galak la farasakura nak buat entri lagi. Heee 

Kat kawan-kawan yang banyak menyokong, cik nab, ika , kucing rilek, ganu dan lain-lain, terima kasih jugak.  Korang rajin gak yer datang sini dan komen apa yang patut.. Hee ditambah dengan like setiap post farasakura kat facebook tu. Bermakna tau.. Ngehehe

Dan paling teristimewa kepada yang sudi follow blog farasakura sehingga mencecah lebih separuh abad, terima kasih bangat. Kalau nak sebut yang ke-500 je tak adil la pulak kan. So insyaAllah kalau farasakura ada masa nanti farasakura buat entri untuk semua follower.. So boleh promote korang gak kan ☺


Paling terima kasih kat follower yang pertama farasakura, siapa yer ? ---> hamizah ohh coursemate kuu
Yang ke 500 --> Alfi

Lastly, farasakura memang sayang dunia blogging ni.. Walaupun tak pernah join mana² gathering sebab jauh kan, farasakura tetap keep update dengan korang. Jemput la farasakura kalau buat gathering dekat² ye

Seriously, dunia luar mesti jeleous tengok betapa rapatnya hubungan dalam dunia blogging ni.. Blogger semua memang gempak la.. Sahabat Blogger paling gempak ! 

♥ blogging so muchh !

Ehem tengok tak header farasakura, 
"Just face the reality, Blogging is part of my life so just LIVE WITH IT" 
  
p/s :Tak tahu la berapa banyak terima kasih dalam entri ni.. Hehe ..See yaa

ikhlas tulus dari hati yang suci lagi bersih
~farasakura~

9 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

sama2
HAHAHA

Ila said...

terharulah akak dik...hehhee

Golden Rose said...

tak sangka plak kita dua buat entry lebih kurang sama ni...baru perasan...anyhow thanks sbb sudi follow sha

farasakura said...

@~Kirin Selama Perak~ hee suka plak KSP ni yrr

farasakura said...

@Ila thanx kak sbb sokong farasakura:)

farasakura said...

@Golden Rose ye eh same??? heee pleasure dear

kucing rilek said...

kalau aku like post,apa maknanyer..heh heh..Tq menyumbat aku dalam entry kali ni ;)..jrg aku update blog,al maklumlah,sejak2 ni aku sibuk sikit..

farasakura said...

@kucing rilek hee baik boshhh ..thnx yer..
aku tau ko rajen dtg sini :)

farasakura said...

@Golden Rose ye eh same??? heee pleasure dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...