1st give away AKA contest

farasakura nak join contest ni...hehehehe...created creatively by http://r0sieee.blogspot.com/

Caranya --> selesaikan sudoku yang dia bagi...fuhh susah gak...tapi alhamdulillah da dapat buat..yeay!

fuhh siap dalam masa sejam dua kot XD
Alhamdulillah farasakura berjaya siapkan sudoku ni dalam masa yang singkat.. Penat jugak sebab dah lama tak buat sudoku kan..Nak memerah otak lagi.. Hehehe anyway thanx yer sebab buat contest yang mencabar minda ni ☺

video yang best untuk tuan empunya contest ni ☺


Video ni sangat la best.. dan merupakan salah satu lagu yang farasakura suka.. yang paling istimewanya lagu ni, bila farasakura macam sedih atau tension je, farasakura dengar lagu ni, terus hilang perasaan tu.. semoga lagu ni jugak boleh bagi rosie happy gak yerr ☺

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...