Hitler bengang pun kita nak gelak ke??

Tak baik tau gelakkan orang.. Xbaiknyerr.. Tapi kalau dia cakap merapu-rapu mana lah orang tak gelakkan.. Hahahaha jahat tak macam tu ? Tak kan... Heee

Hari ni merupakan hari yang tak sibuk buat farasakura tapi tak sempat jugak nak update blog sebab ada test academic writing tadi =,=

So malam ni farasakura nak ajak korang tengok video ni... Serius memang lawak la.. Hahaha terbahak-bahak housemate ni tengok.. Gamat satu bangunan

Mungkin kena bersabar nak loading tapi serius tengok la .. Yerr yerr yerr

WARNING! DO NOT TAKE IT SERIOUSLY.




5 comments:

meo188 said...

hahaha... emo best!

meo188 said...

hahaha... emo best!

farasakura said...

@meo188 best2 XD

meo188 said...

hahaha... emo best!

meo188 said...

hahaha... emo best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...