Hujan lebat di UTP, Pokok, Tumbang, Kereta Dihempap.. Adess

alam alaik.. Dah lama tak update sebab busy tapi hari ni kena update gak sebagai peringatan untuk semua.. Adesss
Dalam sejam yang lepas, area Tronoh dan Seri Iskandar kehujanan yang amat sangat-sangat. Jalan pun ada la yang dipenuhi air. Kat UTP la paling ketara sekali. Hujan yang lebat menyebabkan beberapa batang pokok besar tumbang di Village 1, Village 2 dan Village 4..














sumber gambar : http://gengblogger.com/v/397187

5 comments:

fittiariri said...

wahhh dasyat kowtttt

farasakura said...

@fittiariri tu la..huhuhu kesian pemilik kereta

ieyla said...

kawan saya ad kat sane :(

farasakura said...

@ieylarasanya xde y terkena pokok tumbang..:)

ieyla said...

kawan saya ad kat sane :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...