i ♥ Cikgu Shida Orang Parit ! C.S.O.P. Bakal Join Event UTP ? OMG !

Salam alaik...

Korang mesti kenal Cikgu Shida kan...Fuhhh youtube dia memang meletup-letup ar macam gunung berapi tuh siap dapat masuk rancangan Siti Nurhaliza lagi.. Fuhh feymes la mike yer...Teman berbangge sebagai orang perok.. Go go orang Perak !!


UTP ni dekat gila dengan area Parit so mana lah tahu boleh jumpa Cikgu Shida ke pastu dapat join video dia ke..Hahaha mana tau ada rezeki kan kan.. Hadoii memang syiok la video Cikgu Shida ni..Cayalahhh

Seriously kalau korang tension ke hape ke pergi la tengok Youtube dia.. Hilang stresss

Jom kita layan video CikguShida Orang Parit jap





Attention : Ada satu event UTP yang ada CikguShida join sebagai guru pengiring! Siyes ke ni ??? Woahhh... Nak join boleh ? Boleh jumpa Cikgu Shida.. Ehehehe ♥ 

p/s : to Cikgu Shida : bilakah kita akan bertemu ..ecece teman pun pemalu... XD 

2 comments:

hasrul hassan said...

Salam. Baru2 ni dapat award lagi. hebat. walaupun ada yang tak suka.

wife saya orang parit. :)

farasakura said...

@hasrul hassan die mmg best laa kan..heee

p/s : klu wife org parit, jgn lupe singgah utp yer.. jmpe blogger sini XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...