Merajuk dengan Twitter !!!

  Twitt Twitt Twitt Twitt Twitt Twitt Twitt Twitt


 oh twitter oh twitter oh twitter

kenapa ? mengapa ? marah ? merajuk ? bengang ? tak suka ? sedih ?

 farasakura merajuk ni dengan twitter sebab baru je bersemangat nak sign up

banyak betul dugaan dan rintangan yang melanda..tak seronoknya

FS teringin nak buat nama --> farasakura

t a p i

ada orang dah pakai..wuwuwuwu tapi nama dia bukan farasakura pun...tapi dia pakai... alaaaaa..
kenapa la farasakura terlambat ni =,=

dia baru je sign up rasanya sebab sikit je dia follow dan difollow..

kelembapan melanda menyebabkan farasakura terlepas nama itu ... waaaa 

korang ada nama lain tak untuk farasakura ?

bagi la idea, apa nama yang sesuai untuk bubuh kat twitter tu

mari kita perah idea bersama-sama..heeee plizzz...sayang korang!

5 comments:

aliajustea said...

nama lain??
misz sakura?

farasakura said...

@aliajustea huu xminat sangat ada misz tu ;D

AliaJustea said...

domain blog misz? erk... bunga sakura je.. heee~

farasakura said...

@AliaJustea hee tu cite dlu2...malas nak tuka lain..sbb mula2 mmg nak wt farasakura je lepas tu xboleh kot...sbb tu la ada misz kat depan ;)

AliaJustea said...

domain blog misz? erk... bunga sakura je.. heee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...