Newbie Twitter ♥ .. OMG malunyerr (T___T)

Jom kita follow newbie sorang ni .. Jangan segan jangan malu untuk tweet dia, sebab dia pasti akan membalasnya.. Dia takde la comel + cun sangat ..hahahaha tapi dia sangat baik dan sopan (hahaha tak tipu ni)

Dia tak kisah nak kawan dengan sesiapa pun..Sangat mencintai kanak-kanak, baby dan warga emas.. Ala-ala penyayang la ni.. Dia memang xmalu bila nampak budak atau baby yang comel dan terus buat macam adik sendiri..Hahaha kantoiii

Hadoii jom la kenal dengan dia lebih lanjut.. Yawww

11 comments:

iqa chan said...

hahaaa.newbies?loser!keh3 luv u faraaaa

poksudaus said...

...dan die juga nak curi Giant poksu

farasakura said...

@iqa chan iqa giloo dan pemalas..saya bukan loser tapi sweet..ahakss luv u 2 syss ♥

farasakura said...

@poksudaus poksu jgn tuduh awww...fara jaga dengan penuh kasih syg..hahaha XD

Bro Azqar said...

hahaha.... mau add laar niew.. tolong sama.. :)

farasakura said...

@Bro Azqar heee tq :)

Cik Yana said...

Cik Yana tak tahu pun nak gune twitter camane. hahaha~

Entry terkini: Olahragawan Negara bagi :)

farasakura said...

@Cik Yana heee same la kite XD

saya_arief said...

kami newbie gak.
:D

farasakura said...

@saya_arief samaaaaa !!

Bro Azqar said...

hahaha.... mau add laar niew.. tolong sama.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...