Outing bersama CSR SIFE UTP ♥

Salam alaik...

Lambat pulak nak update pasal benda ni.. Hehe sorry la yerr CSRians yang cun dan kacak.. (^,^)

Tronoh, Perak - Sekumpulan pelajar UTP yang mendakwa diri mereka warga CSR telah pun keluar bersama-sama untuk outing ala-ala budak duk hostel di Ipoh. Tiga kereta telah berlepas pada pukul 6.00 petang setelah janji Melayu pada pukul 5.00 =,=

Antara pelajar yang terlibat ialah kak Erni, Pot, Kak Tyah, Posku(hahaha), Jacky, Razin, Awang, KakBi, Adib, Rocker, Apih, Kak Tasha, Kak Ada, Kak Wani (orang kuat SIFE) dan akhir sekali farasakura.

Adess ayat macam skema jer..Tukar channel pls..Hahaha adess

Tempat yang kitaorang pergi
Satu    --> Tempat game sebelah wayang kat Jusco
Dua    --> Bowling
Tiga    --> Kedai Nasi Lemak Ayam Kampung
Empat --> Dataran

Tempat game sebelah wayang kat Jusco

Mula-mula, FS pergi la tengok gadis-gadis bermain bola keranjang. Lepas tu dah ternampak KakBi,  Posku, Razin dan Jacky dok syiok je main tikam-tikam untuk dapat bear tu... Hahaha so join sekaki lahh kann.. Memang bijak betul FS menghabeskan duit =,=

Last-last Posku sorang je dapat teddy bear Giant.. Wuwuwu geram dengan Posku =,=..Jelez ni..Hadoi dia dok tayang kat FS..  Siap la lepas ni nak datang JJ, pasang strategi nak menang bear.. Hahaha (gelak jahat)
semua memang fokus kat situ je..haha

Time tu memang la macam budak-budak gila kitaorang especially FS la.. Haishh biasa la saya baru 18 tahun, belom masuk 19 lagi tau.. Hikhik so agak la macam kanak-kanak ribena sikit.
Seriously, banyak gila la tauke game tu untung haritu..erk =,=... total dalam RM20++ untuk 4 orang sahaja.. Aiyokkkk


bajet je terer..hahaa
Bowling

Selepas solat maghrib, kitaorang pun terus pergi kat tempat main bowling kat Jusco tu. Tak nak cakap panjang sebab FS memang la agak loser sikit bila main menda alah ni.. Hahaha takde langsung yang strike atau spare ! Worst case, sayalah yang kalah haritu =,= Lepas ni berazam untuk taknak main dah..Hahaha xlarat nak kalah..

Muka-muka pemenang.. Hahaha

 


 

Kedai Nasi Lemak Ayam Kampung

Lepas berpenat lelah main bowling, kitaorang pergi makan kat Kedai Nasi Lemak Ayam Kampung. Menu special dia alahai macam nama kedai lahh.. Adess tapi ciput je nasi =,= Yela perut lebau macam FS ni memang tak cukup makan ciput je..Perut saya memang perut naga .. Haaa kantoi sudah.. Erkk

ramai-ramaaaiii
pose sebentar..haha
gelas paling spesel sbb straw comel XD
nasi lemak ayam kampung
 
Lepas makan-makan tu, ada la kitaorang celebrata budak CSR yang nak g intern.. Yeay ! Ada kek .. Fuhh memang perut time tu, terlebih kenyang la pulak.. Adess tu la cakap takbur lagi =,= Nasib ar habes jugak tapi takde la gambar kek tu.. Sorry yer.. Gambar kat Dataran pun takde =,= so sorry.. Sebab cameraman pun tak letak dalam FB dia.. Aiyoyoo.. 

Tapi, outing kali ni memang best la ! Hehehe xsia-sia join.. Hikhik memang syiok habes la... Jangan jelez la kalau yang takdapat ikut tu eh.. Hikhik :P   
 
Go go CSR !

p/s : Selamat intern kepada PM, kak Erni, Posku dan Adib..credit to Adib for all those photos. Sorry kalau ayat macam ngeng sedikit.. Lengan masih sakit =,=

22 comments:

Nabilah Zainal said...

nampak sedap la nasi lemak tu. yummy~

farasakura said...

@Nabilah Zainalhahaha ko ape je pun sedap kan kan.. XD

jackieKOH said...

nasi lemak ayam kampung sedap walaupun nasi macam 1/2 bekas dadih yg djual kat UTP..hahahahahhaa

[sedap sebab tak pedas sgt..hahahah]

farasakura said...

@jackieKOH sdap sbb ko xthn pedas kan..hahahaha

poksudaus said...

hahah farah kalah
haahaha
hahaha :)

giant kimsalam lagi hahahah :)

farasakura said...

@poksudaus poksu jahatt (T___T)

Sunah Mohammad said...

saya lagi la tak pernah men bowling.....-_-"

KUCING rilek said...

KUCING pandai berboling ;)

farasakura said...

@Sunah Mohammad kena blaja tuh..t gatheriing diorang ajk main boling, habes lah kite =,=

farasakura said...

@KUCING rilek hahaha semua benda ko pndai..adess ;P

SyuhadaLihan said...

=) thanks fara huhu
nnt time akak intern kte outing lagi wokeyh xD

farasakura said...

@SyuhadaLihan heee pleasure ;)..
JOM JOM !

r0kerGile said...

asl ko xcte yg ko ckp aku id0la ko..hahahaha~

farasakura said...

@r0kerGile hahaha ngeng rocker !!! :P

g0m0k9enDek said...

oh, diriku sgt merindui jusco ipoh lah!

farasakura said...

@g0m0k9enDek heee jom outing lagiiiii

luhorhea said...

What a great resource!

online pharmacy

farasakura said...

@r0kerGile hahaha ngeng rocker !!! :P

SyuhadaLihan said...

=) thanks fara huhu
nnt time akak intern kte outing lagi wokeyh xD

KUCING rilek said...

KUCING pandai berboling ;)

Sunah Mohammad said...

saya lagi la tak pernah men bowling.....-_-"

farasakura said...

@Sunah Mohammad kena blaja tuh..t gatheriing diorang ajk main boling, habes lah kite =,=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...