saya blogger gila trafik.. yawww


Salam alaik....  Ehem ehem kenal tak blogger kat atas tuh.. Hehehe mesti la korang kenal kan.. Orang feymes kat Sahabat Blogger tu.. yawww.. Farasakura nak join bloglist "Blogger Gila Trafik" tuhhh....hahaha

Gila trafik ?? Hahaha itu benda normal la bagi seorang blogger. Siapa tak nak trafik blog dia tinggi. Hehehe termasuk  la farasakura...

Sebelum tu kena jawab kuiz TH dulu.. hahaha ☺

Kepentingan trafik kepada blogger
satu -->  menunjukkan berapa ramai yang baca blog kita
dua --> menaikkan statistik kita + nuffnang.. ngehehe
tiga --> menunjukkan berapa ramai orang yang kenal blog kita

Perkara yang FS buat untuk dapatkan trafik
dulu --> blogwalking + join contest and giveaway
sekarang --> buat entri menarik + blogwalking + join contest and giveaway + promote kat SB hehe

Dulu dengan sekarang banyak bezanya k...bila dah lama-lama dalam dunia blogging ni, mematangkan diri farasakura.. cewahhh.. ye la farasakura lebih hati-hati dalam buat entri supaya entri lebih bernilai dan tak sia-sia ☺ yeayyy !

p/s : FS join yerr TH.. ngehehe..

4 comments:

syaimz said...

saya pun nak giler traffic!

farasakura said...

@syaimz hahaha ye ke syaimmm??

Myvitrd said...

aku memang gila trafik..apa cara je dibuat untuk dapatkan trafik

Myvitrd said...

aku memang gila trafik..apa cara je dibuat untuk dapatkan trafik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...