SUPER RING sangat sedappp dan mengasyikkann

Bila sebut pasal cekedis ni, yang paling feymes di alam semesta adalah SUPER RING.. rasanya yang yaa amat sedap dan mengasyikkan..hahaha


Tapi kan dalam Malaysia ni, ada beberapa panggilan untuk cekedis ni la...
1. Cekedis
2. Titbit
3. Keropok
4. dan banyak lagi laaa

Tak kisah la ribuan atau jutaan panggilan untuk cekedis ni pun, tapi farasakura tetap setia pada cekedis yang bernama SUPER RING sejak kecik lagi.. Dulu harga 20 sen sekarang ni da 30 sen daa.. adesss nasib tak 50 sen.. tapi rasa dia macam dah kurang da..korang agak kenapa yer ??

Banyak je kan cekedis yang feymes masa kita kecik-kecik dulu contoh macam keropok durian, twisties, Chicken ring, Rostik, Double Decker, Mamee dan banyak lagi laaa.. tapi paling best tetap SUPER RING.. hahaha farasakura konfem yang ramai blogger yang suka Super Ring ni kan kan ? Haa tak baik tak mengaku..☺


Fuhh tiba-tiba teringin plak nak makan Super Ring ni.. hahaha nanti nak pergi kedai beli la..dah lama tak makan cekedis ni, hehe ngidam la pulokk...hikhik.. Super Ring ! Saya datang !!!!

p/s : makan cekedis berpada-pada yer.. jangan overdose sudah, nanti kena jumpa kat ICU..hahaha

10 comments:

sArAh said...

kite panggil jajan.. hehe.. setuju sgt.. super ring mmg sedap.. mase kecik2 dulu tu la makanan wajib yg dibeli tiap2 kali balik skola.. haha..

farasakura said...

@sArAh heee same2 XD

Nur Liyana said...

hahahaa..betul tue...dulu tyme sekolah rendah selalu sgt beli keropok nie.hahaha sampai naik oren jari jemari yana..hahaha

JUNKO-EL-HIDA said...

Waaa...kopok pebret aku!..hihihihi..Sampai skrg kalau teman anak sedare aku p kdi,aku msti tumpang beli super ring..keju dan mmg sedap giler..Bila serbuk dia melekat kat tangan,kita akan hisap jari yg penuh serbuk oren tue sampai habis..Kat situ la sedapnya kopok ring nie bagi aku..Bila dah buat mcm tue,rasa tak puas dan beli lagi 1..hahahaha

farasakura said...

@Nur Liyana tu ar...tapi memang sedap gilaaa arrr SUPER RING nihhh..... XD

farasakura said...

@JUNKO-EL-HIDA same la kitaaa...memang suka klu serbuk tu melekat kat jari, pastu duk la jilat tgn tu..hahaha mmg sedap gilak Super Ring )

farasakura said...

@Nur Liyana tu ar...tapi memang sedap gilaaa arrr SUPER RING nihhh..... XD

Nur Liyana said...

hahahaa..betul tue...dulu tyme sekolah rendah selalu sgt beli keropok nie.hahaha sampai naik oren jari jemari yana..hahaha

JUNKO-EL-HIDA said...

Waaa...kopok pebret aku!..hihihihi..Sampai skrg kalau teman anak sedare aku p kdi,aku msti tumpang beli super ring..keju dan mmg sedap giler..Bila serbuk dia melekat kat tangan,kita akan hisap jari yg penuh serbuk oren tue sampai habis..Kat situ la sedapnya kopok ring nie bagi aku..Bila dah buat mcm tue,rasa tak puas dan beli lagi 1..hahahaha

sArAh said...

kite panggil jajan.. hehe.. setuju sgt.. super ring mmg sedap.. mase kecik2 dulu tu la makanan wajib yg dibeli tiap2 kali balik skola.. haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...