Yeay ! Hadiah header dari KucingRilek .. woot woot ♥

Mood : Suka + Gumbira
Reaksi muka : Senyum nampak hidung ☺

Salam alaik.. mesti korang ingat farasakura gila kan.. hari-hari update pasal header =,= saya tak gila okey, tapi sewel tu ada sikit la dalam 0.001 peratus..hahahaha nak gelak jahat ni

Sebenarnya entri new header again ! LOL ! and new background too ♥♥ semalam, dapat banyak jenis komen pasal background dan header farasakura dan seorang senior fara --> Admiral Hafiz cakap yang dulu lagi okey.. Yang mana eh ?? Kawan farasakura KucingRilek pun komen jugak.. wuwuwuwu banyak yang rasa dulu lagi okey eh so macam mana ni... =,= so farasakura telah buat satu keputusan !

Keputusan yang amat genting dan menyeksakan seorang blogger lain..hahaha farasakura offer KucingRilek untuk buat header farasakura lepas tengok kekreativitian dia buat banner ape ntah kat blog.. Dan dia berjaya buat dalam masa tak sampai setengah hari pun.. Erkk cepat gilaaaa... rajin betul kucing ni.. Biasalah daripada dia rilek baik dia tolong farasakura kan kan.. Heee

ni bakat dia yang terpendam ke ? heee
Actually kitaorang kawan since MRSM Lenggong, classmate saya dulu yerr.. Sangat kreatif dalam bab-bab melukis.. Hahaha siyes memang lawa la hasil lukisan dia... siap ada komik lagi tau... Jangan main-main.. Haaa


Ok la, farasakura nak tunjuk hasilnya ♥♥♥♥♥

bagi dulu pendapat orang tau...hikhik ☺

comel gak kan :)

eh lupa nak cakap, thanx KucingRilek !!

16 comments:

Admiral Hafiz said...

smart header baru tu
kena dengan background skrg ni..

nice2

insyaAllah...kalau sentiasa aktif,
x mustahil blog ni akan jadi femes 1 hari nanti..

*bangga kot ada gak dak UTP yang bakal gantikan Maria Elena nanti
insyaAllah


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

farasakura said...

@Admiral Hafiz hee insyaAllah..thanx senior :)

p/s : senior pun dah feymes perr.. tumpang bangga gak XD

KUCING rilek said...
This comment has been removed by the author.
KUCING rilek said...

same2..tolong kwn2 ;)
tQ tlong promotekan..HOHO..

farasakura said...

@KUCING rilek heee sesame gakk XD

Nady ryd'na said...

farah.. angah nk header gak.. wat kn.. xD

farasakura said...

@Nady ryd'na hahaha nnti lahh XD

anaiha yusof said...

yup kak header sesuai dengan background chntek =) heheh,akak rsm lenggong ea,mntak spc ea??

farasakura said...

@anaiha yusof thanx dear :)... mrsm lenggong gak ke?

Qaseh dalia adelia said...

nak jugak header omei gtu ..huhu xpndai nak buat

farasakura said...

@Qaseh dalia adelia heee nnti fara mintak kat dia ..heee

Qaseh dalia adelia said...

betul ?ngee nak header simple ..

Qaseh dalia adelia said...

betul ?ngee nak header simple ..

farasakura said...

@Nady ryd'na hahaha nnti lahh XD

Nady ryd'na said...

farah.. angah nk header gak.. wat kn.. xD

Admiral Hafiz said...

smart header baru tu
kena dengan background skrg ni..

nice2

insyaAllah...kalau sentiasa aktif,
x mustahil blog ni akan jadi femes 1 hari nanti..

*bangga kot ada gak dak UTP yang bakal gantikan Maria Elena nanti
insyaAllah


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...