Blouse comel² untuk gadis bertudung ^_^ Jangan lepaskan peluang!

Hai dearie ^_^

FS baru jumpa satu website yang jual  blouse comel² untuk gadis-gadis yang bertudung.. Haaa memang cute dan awesome untuk korang... Of course harga pun berpatutan tau  ^_^

Jom tengok contoh² koleksi blouse yang ada ...memang superb lahh ^_^


Comel dan meletop kan... Sesuai digayakan dimana-mana ^_^ Just pakai dengan jeans dan korang akan nampak sweet dah.. Yeayy...

Tapi bukan tu aje tau yang ada... Diorang juga ada jual skirts labuh, handbag, inner, telekung, dan tudung.. Dan semuanya memanglah cute² dan awesome tau.. Jadi jangan lepaskan peluang... so apa tunggu lagi

Let's shopping girls! ♥

Hanya di

p/s : kalau korang ada tahu pasal website yang jual pakaian girls dan beg cute² lagi, bagitau FS tau..hehehe thanx dear :) jom kita shopping ^^

15 comments:

Anonymous said...

nape link ye x leh?

farasakura said...

@Anonymoustersilap la..heee ada i kat hujung tu..heee sori2 ^^

Ila said...

cantik..dah tgk tadi tp takde saiz akak lah...huhuh

Qaseh dalia adelia said...

lawanya yang koko tu

IftiMonstaa said...

superb! cute! thanks fr sharing!

SyedGraphiX said...

pakai jubah lg comel XD

farasakura said...

@Ila ye ker??xtry tnye ker???akk size ape??

farasakura said...

@Qaseh dalia adelia haaa beli la ^^

farasakura said...

@IftiMonstaa pleasure dear ^_^

farasakura said...

@SyedGraphiX yeker..heee pakai pape pun comel jnji pakaian tu tutup aurat ^_^

farasakura said...

@IftiMonstaa pleasure dear ^_^

farasakura said...

@SyedGraphiX yeker..heee pakai pape pun comel jnji pakaian tu tutup aurat ^_^

Qaseh dalia adelia said...

lawanya yang koko tu

Anonymous said...

nape link ye x leh?

IftiMonstaa said...

superb! cute! thanks fr sharing!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...