Feewiitt ! Lelaki bersongkok dan berbaju melayu nampak hensem :)

Bila waktu sekolah dulu, hari jumaat la paling best sebab dapat tengok diorang berbaju melayu dan bersongkok (ni selalu MIA je)... Mata korang ni memang suka tengok jejaka idaman pakai baju melayu .. Haaa kantoi².. hahaha

anas pakai kopiah ayah !
Haaa kalau takpun, time raya.. Hari raya pertama lah kan... Wahh hensemnya mereka.. Nampak macam cool je pakai baju melayu tu.. Extra markah kalau bersongkok dan bersampin.. Fuhhh macam laksamana zaman dulu-dulu lah pulak..Macam Hang Tuah la.. Hensem! Tak jemu mata memandang..Haaaa kantoi lagi.. hahaha

Seriously, lelaki akan nampak paling hensem bila diaorang berbaju melayu dan bersongkok.. Kopiah pun boleh ^_^ Ececece

Tapi sekarang ? 

Susahnya nak nampak lelaki yang pakai baju melayu full set... Selalu pakai baju melayu tapi dengan jeans =,= Sangat tak hensem! Songkok pun dah hilang ntah ke mana.. Sampin apatah lagi..MIA ke ?? Hailooo

Ayah FS setiap jumaat memang pakai baju melayu full set pergi keje.. Woahh hensem hensem hensem ^_^

p/s : Siapa setuju dengan statement lelaki paling hensem bila berbaju melayu dan bersongkok ^_^  Yeayyy

7 comments:

Nurul Hamizah said...

saya 0/

farasakura said...

@Nurul Hamizahape tuhh??

Nurul Hamizah said...

sokong la lelaki nampak smart kalau pakai baju melayu lengkap.. :)

farasakura said...

@Nurul Hamizah heee btul2 :)

Nurul Hamizah said...

sokong la lelaki nampak smart kalau pakai baju melayu lengkap.. :)

Nurul Hamizah said...

saya 0/

Nusrat Wildan said...

setuju 100%. nusrat pun admire lelaki yang berbaju melayu+songkok / kopiah. bersampin kira extraordinary charming. ps: kalau lelaki suka wanita bertudung dan berjilbab, wanita pun punya taste yang sama. betul tak saudari semua?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...