Kisah sedih bila menangis

Salam alaik..

Dah bersawang blog ni... Sorry sangat dah lama tak update kan...Rindu sangat dengan blog dan blogger :(

Hari ni FS sangat³ sedih... Hmmm susahnya nak cerita kat orang sebab orang lain takkan faham hati kita.. Walaupun orang yang paling rapat sekalipun, even dia cakap camni, "Aku faham perasaan ko". Sebenarnya dia takkan faham sebab dia xmengalaminya. Diri korang je dapat rasa kesedihan tu. 

FS jarang luahkan perasaan. Kalau ada pun, selalu cerita kat Iqa.. Tapi dia jauh nun kat Mesir..  :(.

Takde semangatnya hari ni ! Waaaaa geram je dengan sorang budak ni... Haishh selalu betul buat hal.. Selalu je buat kitaorang gaduh.. Of course la FS yang mulakan tapi sebab dia dah buat sesuatu yang FS TAK SUKA! Dia ikut suka hati dia je.... Mana tak geram...

FS tak pernah la tegur dia pasal benda ni tapi haishh selalu sangat geram tau... Takkan benda tu pun dia tak tahu.. Fikir sendirilahhh...FYI, dah berapa kali dah kitaorang gaduh sebab dia.. Bagus la sangat kan..  

Dan harini memang FS geram la kot... Hmmm dan FS gaduh dengan orang lain sebab dia.. Sampai dua-dua nangis.. Dan sampai sekarang masih gaduh lagi la kot... Tak sukanya gaduh dengan dia.......tapi hati ni dah geram tauu

Perempuan ni memang lah
- Kuat jelez
- Suka marah-marah

Tapi faham la sikit kalau ko pun perempuan! Kalau FS buat benda yang sama pun, apa kau fikir! LOL!!!!!

p/s :  Hmm last-last diri sendiri jugak kena marah dengan orang tu kan.. Yela..adik dia lah yang paling baik..

3 comments:

iqa chan said...

be strong.i am seriously always be here for youu <3

farasakura said...

@iqa chan :) thanx sygggg

iqa chan said...

be strong.i am seriously always be here for youu <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...