Menjadi Arang demi sesuap nasi !

Korang ingat senang ke nak cari duit ? Susah dowhhh.. Tapi dengan hati yang ikhlas, kami bertungkus lumus untuk mencari rezeki yang halal ^_^ Hahaha ayat takbley blah gilerr kann..=,=

Sabtu dan Ahad, FS busy mencuci kereta dan motor bersama-sama geng CSR ku yang terchinta ♥ Dari pagi sampai la petang.. Habisla sunburn muka-muka comel mereka.. Hikhik... Dua hari memang best spend dengan korang ^_^ Belajar main air jerr..hahaha BEST SANGAT!

Dan amatlah RUGI sangat-sangat siapa yang tak datang... Hahaha memang syiok laa.. Serius ni tak tipu kan kan ^_^

Setelah hampir menjadi arang, kitorang telah berjaya membasuh sebanyak

47 buah kereta sekali vacuum
30 buah basuh luar sahaja
30 buah motor

Wahhh hebat warga CSR !! Thanks jugak kat SIFERS yang turun padang.. Yeayy korang memang cool dan awesome la ^_^ Syiok basuh kereta & moto dengan korang...

sharing session..hahaha
cuci cuci tayarr....
shining time ^_^








basuh kereta+main airr ^_^
yang ni baru sayer...busy vacuum..heee

CSR SIFE UTP memang awesome lah... Terima kasih kat semua yang datang dan tolong-tolong ^_^.. Dan terima kasih jugak kepada tuan punya kereta dan motor yang datang basuh kereta/moto korang yerr.. (*,*)

Once a SIFER, always a SIFER ^_^

p/s : National Team untuk SIFE UTP malam ni ada recruitment.. Siapa nak pergi? Heee jom-jom ^_^

7 comments:

Farhana Jafri said...

bgus la tu.. brkhidmar tuk msyrakat.. sume krja ni ssah.. tpi klau kite ikhlas, pape pon jd sng.. hehehe

jemput singgah ANASAURUS :)

farasakura said...

@Farhana Jafri yupp ^_^

Ila said...

bolehlah tolong basuh keter akak ni..hehehe
Tak nak word verification di kotak komen

poksudaus said...

mcam kenal je tagline ni?
hahaha

:) kalu xde poksu mesti tak awesome kan
LOL

farasakura said...

@Ila heee boleh je ^___^

farasakura said...

@poksudaus heee plagiarise dri poksu la ayat tuhh..hikhik klu takde poksu mmg xsyok la..hahah ^__^

poksudaus said...

mcam kenal je tagline ni?
hahaha

:) kalu xde poksu mesti tak awesome kan
LOL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...