Testing one,two, three.. LOL , suara emasku hilang =,=

Salam bloggerssss...

Mood : Sangat sedih (T___T)

Suara semakin hilang dan menjadi garau ala-ala Ramli Sarip.. Hari ni FS nak puasa suara sebab dah takde suara... Hmmm sangat moody sebab takde suara dan tak dapat pergi gathering blogger ataupun buat corporate video dengan CSR.

perlukan REHAT :)
Dah dalam 3 hari jugak takde suara emas ni... Waaaa di manakah suaraku menghilang !! Disebabkan suara dah hilang so FS takdapat la join Gathering Blogger Perak =,= Wuwuwuwu berseronoklah mereka sekarang.. Jelez laaaaaa sayaaaa...

Seriously bila takde suara, banyak benda tak boleh buat.. Nasiblah boleh berblogging lagi..Hahaha blogging memerlukan idea dan tangan untuk menulis.. Nasiblah tak gune suara tak digunakan.. Hailooo

Takpela..benda nak jadikan...Kita kena la redha dan terima. so sekarang saya kena minum air masak banyak-banyak sampai kembung perut dan muntah air... Hahahaha daaaaaa

p/s : doakan saya sembuh yerr :)

9 comments:

Ila said...

semgoa cepat sembuh yer..jgn minum ais

nelly said...

amin ^^

♥e'in♥ said...

semoga cpt sembuh.. :)

puteraduyong said...

sakit...ingatkan kita pada tuhan... :)

farasakura said...

@Ila thanx dear :)

farasakura said...

@nelly aminn :)

farasakura said...

@♥e'in♥thanx dear :)

farasakura said...

@puteraduyongthanx dear ^_^

♥e'in♥ said...

semoga cpt sembuh.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...