Demam baju raya lagi banyak dari demam final exam (^______^)

Berapa hari lagi eh nak raya nih... Wuhuuuu alamak ! Ketok-ketok kepala... Ko mimpi ke FS oi... Lambat lagi nak rayooo....Toksah berangann...Hahaha...Lama lagi yerr.. Puasa pun belom.. Hadoiii FS nihh.. Raya je ingat...

Sekarang tengah dalam mencari baju raya yang nak pakai.. Haishh dalam lemarii tu penuh dah baju yang tahun ni beli... Toksah lah bazir banyak sangat ye FS.....Tapi semua warna macam lebih kurang sama jerr.. Mak aihh ala-ala oren takpun purple...waaaa bosannyaa !! Nak baju baru!!

So tahun ni decide nak beli satu baju kurung je untuk hari raya first.. Hahaha berjimat tu ^__^ Berjimatkan amalan mulia.. *winks (O_*)

Tema family FS tahun ni, biru turquoise (aik betul ke eja nih..bior je la kan..hehe) Fuhh cun juga warna tu.. Bijak mama i pilih tau u olsss :P Sayang mama tauuu... Ehem ehemm..Korang tema warna apa plak? Ce cite ce cite. Ada ke yang dah beli baju raya sampai lima ke sepoloh ke?? Hahaha Konfem ada kan..

Sweet giler warna diaaa ^_^

Korang-korang... Ehem ehemm.. Tengok la sebelah... Comel kan warna dia.. Fulamakk cair la mamat hensem kat saya camni... Hahaha takde maknanya..

korang-korang... Sweet gila la colour ni.. Alamak...saya dah fall in love ♥ la pulakk.. habislahh...mula lah memikirkan masa depan..LOL!

Wedding plan -> tema = biru turquoise...

Fulamakk sweetnyer warna.. i loikee.. FS jumpa kek comel.. wahh hantaran camni memang cute sangat sangat sangat (~,~)












fuhhh terliur tengok ni :P ehem ehemm
p/s : cukuplahh berangan sampai di sini.. pergi la habiskan final exam dulu yerr..hehehe lepas final baru fikir mana nak beli baju :P yeayy

4 comments:

... said...

as salam..widget komen ni, elok
letak kat bawah. tak nampak. huhu..

oo..berangan =p
exam kasi habis dulu~
ekeke~

farasakura said...

@... hehehe ye ker...okeh :) thanx btw

farasakura said...

@... hehehe ye ker...okeh :) thanx btw

Nur chahaya abadiey said...

sukenye warna ni..nice.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...