Hari jadi adik-adikku yang hensem ^____^

25.05.2011 Harijadi Farhan
16.05.2011 Harijadi Haziq
03.05.2011 Harijadi Yassar

Satu entri untuk wish kat tiga orang sekali..HAHAHA bagus punya kakak.. Kedekut entri ke hape... 3 in 1 la konon :P

Tapi FS nak share la yang kesemua adik lelaki FS lahir pada bulan 5.. Haaa menarik kan.. Memang miskin la kakak dia ni kena beli hadiah.. Hadoii takpe la untuk adik-adik yang tercinta.. Cewahh ^___^


Ucapan : Ehem ehem..Mic test 1,2,3,4..Sound check 1,2,6,7..Haaa mula la merepek tu.. Sila serius FS oi.
.
Selamat hari jadi kepada semua adik-adikku.. Hehe semoga terus hensem dan macho selalu..LOL haha.. Belajar rajin-rajin la yer.. Semoga berjaya untuk SPM, PMR dan _______(untuk yassar ape eh? haha)

Hadiah untuk korang, nantilah yer... Yassar dah dapat.. Yang lagi dua orang, tunggu den kayo balik :P Daaa

p/s : Tiga-tiga tu memang hot stuff la..HAHAHA kakak dia? biasa-biasa ajer ^___^

5 comments:

hajar mahmood said...

uuu. aku like kau punye enrty kali nie. adek hensem.
nnt kim salam naa. :D

farasakura said...

@hajar mahmood hamboi-hamboi..gatai noo

::fadxieza:: said...

uit,tge2 lahir same bulan..
hebat..
hehe..

farasakura said...

@::fadxieza:: hee :D

hajar mahmood said...

uuu. aku like kau punye enrty kali nie. adek hensem.
nnt kim salam naa. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...