Header FS hilang =,=

Salam alaik...

Korang-korang yang hebat pasal benda ni... FS nak tanya ni..macam mana lahh header FS boleh hilang yer sedangkan code dia masih ada dalam edit html..

FS pelik gilo ni...dari semalam batang hidung header tu pun ntah ke mana... Waaa sape lah yang bawak lari header ni... Nak kata cun sangat, takdolah secn macam orang lain tuh.... Ke header tu merajuk sebab FS bercadang nak tukar header lain ?? Waaa jangan camtu header (T_________T)

Seriously tolong la FS yerr... Rasa nak pengsan nih asyik fikir camne boleh jadi ni... Waduhhh kite nak pergi cari header yang hilang ntah ke mana ni...Wuwuwuwu

Thanx sangat kalau kalau korang dapat bagi idea kat mana menghilangnya header tu....

header dia macam ni la (T____T)

p/s : dan kenapa FS je yang tak boleh header sendiri?? korang boleh nampak eh?? kenapa FS xboleh =,= giloo thanx kat geng sakura yang bagi tahu..

4 comments:

Sunah Mohammad said...

ade je kat atas tu... errr...

farasakura said...

@Sunah Mohammad asl FS xnmpk pun =,=

salemaziz said...

ade je FS. seting lari kot.

farasakura said...

@salemaziz camno nak betulkan stting die??huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...