header sempoi benorr benorr

Hai korangss...

Perasan tak ? Perasan tak ? Haaa FS baru tukar header baru ^____^ Feewiittt.. Heee any komen??

Simple sangat ke? Plain sangat ke ?? Hehehe perlukan pendapat korangss yang kiut miut dan kachak bergaya ni ;) FS sedang mencari idea nak tukar keseluruhan blog ni termasuk template..Hehehe so header ni pun masih dalam peng-editan...lalalalaala

simple mimple dimplosss headerr ♥

Bagi la pendapat korangss yerr ^____^ Setiap komen dihargai dengan penuh kasih sayang.. Cewahhhh hehe.. Ingatlah setiap komenmu begitu berharga..Fuhh ayat apa nih FS oii

p/s : bagi la idea header comel-comel tuh yang vogue daa vass i loike bebehh ^____^

13 comments:

nanakimie said...

hehe..pada nana okey jew,simple but chumeyl:) nak lagi chumeyl letak benda chumeyl2..hehe

syaimz said...

haha,simple sangat tapi macam ada power misteri di sebalik header tu.haha

farasakura said...

@nanakimie hehe thanx nana ^___^ tp ssh woo nak cari benda comel yang sesuai dgn blog FS ni..hehehee

farasakura said...

@syaimz heeee ada SUPERPOWERANGESS ;D

Rafidah Farhana said...

simple is better u know?
Saya suka sebab lebih kemas :)

farasakura said...

@Rafidah Farhana thanx dear...me think so ;D

afiq. said...

nak lagi comel taruk gambar muka aku AHAHAHAHA

farasakura said...

@afiq. a'ah mmg comel pun muke ko..hahaha

Sunah Mohammad said...

besarkan lagi saiz original dia, bagi width tu sama dengan width template, jadi nanti header tak pecah macam sekarang ni... perasan tak? :)

farasakura said...

@Sunah Mohammad ye eh??hehehe ok thanx ^________^

farasakura said...

@Sunah Mohammad ye eh??hehehe ok thanx ^________^

farasakura said...

@afiq. a'ah mmg comel pun muke ko..hahaha

syaimz said...

haha,simple sangat tapi macam ada power misteri di sebalik header tu.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...