Jom belajar Matematik Berlainan

Hai semua.... FS baru habis exam Susun Komputer tadi.. Haishh tak tahula nak describe macam mana.. Harap-harap dapatlah skor walaupun ada soklan tak reti nak jawab.. amin....amin..amin...

Besok FS ada exam Matematik Berlainan.. Hahaha lawak la nama subjek nih.. Lainlah sangat yer.. Ini alkisah coursemate la dok translate nama subjek tukar bahasa melayu.. Biasalah..bahasa jiwa bangsalah katakan..hahaha



Kalau korang nak tahu, subjek Matematik Berlainan ada la ala-ala Matematik Tambahan yang korang dok belajar masa SPM dulu tuh.. Tapi ada la jugak penambahan dan tak semua ada pun.. Walaupun subjek boleh dikatakan senang pada mata kasar, tapi coursework memang la susah FS nak skor.. Ada aje yang careless nanti.. Haishh risaunye.. Coursework mark pun FS tak ingat lah.. Macam mana nak skor ni.. Hailoo

Sila bagi semangat kat saya! Ada lagi dua subjek menanti... Wawawawa takut jugak nihh.. Janganlah jadi macam Susun Komputer tadi.. Hihihi insyaAllah tak.. Semoga FS dapat jawab kertas Matematik Berlainan dengan baik dan cemerlang.. Amin..

Kepada yang ada exam jugak macam FS tu, goodluck tau.. Buat yang terbaik.. Untuk parents kita ^__^ Petang ni insyaAllah nak mula belajar.. Doakan FS yerr... Aminn.. Terima kasih korang !

lalalalalaa
 Oh Matematik Berlainan! i ♥ u

3 comments:

salemaziz said...

matematik berlainan? huhu. differential eq kah?

farasakura said...

@salemaziz Discrete Math..hihi

farasakura said...

@salemaziz Discrete Math..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...