Juara MAHARAJA LAWAK di hati peminat ♥

Halooo korangss semua..

Semua mesti dah favourite peserta masing-masing kan dalam Maharaja Lawak kan kan ? So FS nak tengok siapakan Juara Maharaja Lawak di hati korang especially blogger ^_____^

Jadi korang dialau-alukan dan dijemput untuk mengundi secara percuma di blog ini.. Hehehe xpayah la susah korang nak taip afundi ke pape ke.. Undian paling senang okeh ^_____^

Korang cuma perlu vote untuk peserta favourite korang kat sidebar blog FS ni.. Haaaa satu undian untuk seorang je la yerr.. Hehehe pilih la mana terbaik ^____^

Pemenang akan diumumkan pada hari yang sama Maharaja Lawak diumumkan, so kita boleh compare lah sama ke tak yerr... Heee okey la, selamat mengundi kawan-kawan dan undilah secara bijak. Pilih perserta yang terbaik yang memang superb dan superb dan superb lahh :)

p/s : ehem-ehem jangan tipu undi sudahhh ;p Setiap undi adalah rahsia dan sulit *winkwink

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...