Jumpa kembar tak seiras.. Wahhh excited ni ^____^

Halooo...

Tengok ni ---> http://farasakura.blogspot.com/

Agak-agak sama tak macam ---> http://miszfarasakura.blogspot.com/

Tapi nama dia Lady Fawa nama kite Fara Sakura ^___^ Hihihi camna ntah boleh terjumpa link die die.. Sebelum ni tak pernah pun jumpa.. Hahaha Takpolahh... Kalau pemilik blog tu baca ni, FS nak cakap Hi ! Hehehe

saya mana kretip sgt pun =,=

fuhh header die lawo..hihi meletopss

Waaaa geramnye tengok belog dia... Hehehe kalau dia nak tlg decorate blog FS pun cantik gak tuh..hihi Seriusly cantikla blog dia... Jelez nih.. Comel comel comel ke berapa ribuan kali FS nak cakap nih..Hadoii

Hehehe kalau dia buat tuto pun bagus gak ni..boleh belajar :) Boleh ke ? Boleh laaa... Hikhikhik korang jangan jelez tau...Lalalaaaaa FS ada sumber inspirasi ni nak buat header blog lagi comel..Haaa tunggu la cuti nanti :P NANTIKAN!

Hehe dah2 saya kena pergi belajar.. Haaa apalagi korang tu.. Pergi jalan2 kat blog kembar ku.. Hahaha perasan la FS nihh =,= Xmalu betoi nak ngaku kembar xseiras dan tak sebapa tak seibu..hihi

Daaaa..Sayang semuaa ^___^

p/s : baru lepas bangun tido sebenarnya :P ngantuk gila belajar oil& gas ni...eden tido la kojap tadi hehehe

7 comments:

Farhana Jafri said...

haha nsib xd lagi jmpe kmbar xseiras ni.. hik3.. blog fara pon lawa je.. ^^

jemput singgah ANASAURUS :)

farasakura said...

@Farhana Jafri klu jumpe terkezut eden..hahaha

thanx ^__^

Sunah Mohammad said...

wahhhhhhhhhhhh!!! sama!!!! hahahahahah! tahniah!

farasakura said...

@Sunah Mohammadexcited kite..hehee dah tambah lagi satu members of sakura ^__^

Sunah Mohammad said...

wahhhhhhhhhhhh!!! sama!!!! hahahahahah! tahniah!

farasakura said...

@Farhana Jafri klu jumpe terkezut eden..hahaha

thanx ^__^

farasakura said...

@Sunah Mohammadexcited kite..hehee dah tambah lagi satu members of sakura ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...