Kenangan bersama tersayang, boleh buat kita senyum ^____^ i ♥ u lahh Moment to Share Rumah Seri Kenangan 2011

Haii korang...

Lagi beberapa jam FS nak final exams.. Opss hehe update la kejap.. Boleh buat hilang tension kan kan ^___^

Masuk semester ni dah dua semester FS join event ni, Moment to Share 2011.. Memang superb lah... Hati FS dah jatuh hati dengan event ni sebab ada insan yang tersayang dalam event ni :) Ehem ehem..



 






Seriously FS dah jatuh sayang dengan tempat ni, makcik dan pakcik kat sana dah macam orang tua FS sendiri..huhu kadang2 sedih je bila fikir ada yang anak yang tinggalkan.... Hidup kami yang stress di UTP terus hilang bila kami sampai kat RSK.. Seronok sangat dan enjoy la dengan pakcik makcik ^__^

InsyaAllah sem depan FS join lagi.

Yang ni pic masa diaorang datang UTP..memang sempoi la diaorang... ♥ u lahh... Komiti pun memang best dan gempak ^__^


Opss takley lama2..kena bersiap..hehe FS nak pergi exam subjek susun komputer bak kata Meon..hahaha

COMPUTER ORGANIZATION = KOMPUTER ORGANISASI

Doakan FS yer ^__^ Luv yeahh

7 comments:

mad khaz said...

gud luck,all the best :D

afiq. said...

pehh budak-budak m2s haha

farasakura said...

@mad khaz thanx ^___^

farasakura said...

@afiq. LOL ko pun same jerr..m2s jugak walaupun ex..haha

farasakura said...

@mad khaz thanx ^___^

farasakura said...

@afiq. LOL ko pun same jerr..m2s jugak walaupun ex..haha

mad khaz said...

gud luck,all the best :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...