Perasmian Blog Contest & Giveaway Lover ^______^ Milikku

Assalamualaikum semua....


Ehem-ehem... Kepada kaki-kaki contest dan giveaway yang memang dah ada blog tersendiri untuk itu, hihi jom la menyokong blog contest & giveaway lover milik farasakura.. hehehe

Sebenarnya blog ni khas untuk contest dan giveaway yang FS nak masuk, so dapatlah membahagikan antara entri personal dan entri tentang contest & giveaway.. Seunik namanya uniklah tuannya.. Hahaha apa merepek dah ni ^_________^
 
Dengan ini saya ingin merasmikan blog baru saya.... Yeayy... Hehehe majulah contest dan giveaway untuk negara !

So stay tune... Kita akan kembali dengan banyak giveaway dan contest, tentunya di http://contestandgiveawaylover.blogspot.com/

p/s : kalau nak follow pun cun jugak tuh, dan kalau nak ajak join contest&giveaway ajak kat blog tu yer..hehe harap maklum..thanx sweetie

ikhlas tulus,

2 comments:

mia.lia said...

nk tnye, border untuk bckground tu cntoh dia cmni ke ?


https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/180488_146093975448752_146093482115468_266966_3021811_n.jpg

farasakura said...

@mia.lia border?? xfhm la sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...