Sepah bakal Maharaja Lawak!

Dup dab dup dab dup dab.. Lagi beberapa minggu je lagi nak habis ML kan.. Pasti semua orang ternanti-nanti siapakan Maharaja Lawak yang pertama di Malaysia ^______^

Bagi FS, konfem la FS sokong Sepah ! Kalau korang perasan la, dalam banyak-banyak peserta/pasukan, persembahan Sepah la paling konsisten setiap minggu. Serius tak pernah TAK lawak.. Semua memang asyik lawak jer.. Hahaha paling favourite Jep la.. Tapi semua dalam Sepah memang best sangat-sangat..♥

Semua persembahan setiap minggu dorang bawa maksud yang sangat best.. Paling latest yang Rewang tu, memang syiok sesangat lah.. Fuhhh bkin FS gelak jerr memanjang.. 

Ramai cakap yang dorang pengganti Bujang Lapok.. HAHAHA best lah korang  ^___^ Serius harap korang akan terus menceriakan industri lawak negara dengan lawak korang yang best... :D

Ayuhh semua, kita sokong Sepah ^_________^ Sepah memang superb best la.. Teruskan konsisten untuk terus berlawak okeh..

SAYA SOKONG SEPAH JADI MAHARAJA LAWAK !
hehe peminat peserta lain jangan jelez yerr ^__^

jom like fanpage die ^______^


p/s : kalaulah Sepah baca entri ni, fuhh alangkah bestnyer ^_^ teringin nak tengok persembahan live Sepah ♥ Go go Sepah!

10 comments:

imnabila said...

confrim sepah juara Maharaja Lawak..
sepah best ever..
jep ensem kott.. hehehhe.. :)

farasakura said...

@imnabila tawu xpe ^_____^ memang best lahhh ;D

kalau lah Sepah baca woot woot~~

fatin hanani said...

btul2 sepah best :D
stiap kali depa wat lawk mmg buar fatin puas hati :D

farasakura said...

@fatin hanani yeahhh betul2 ^____^ jom kita sokong Sepah :)

Shin Chan binti Doraemon said...

sepah sgt coool!!!

farasakura said...

@Shin Chan binti Doraemon yup..betul-betul-betul :D

Anonymous said...

Jozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan thebest..

farasakura said...

@Anonymous Sepah lahh the best!! hehehe

Muhd Fadil said...

SEPAH habis rumah gua. SEPAH ada can menang!

farasakura said...

@Muhd Fadil yeahhh :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...