Entri ke 444 : BE Kembali!

Alhamdulillah....

Ngeee dah lama FS menunggu BE, akhirnya kunjung tiba juga ♥ Thanx nuffnang.... Harap-harap BE ini akan berlama-lamaan di blog farasakura... heeee aminn..

Dah lama takde BE, so perasaan excited tu memang ada lain.. Hehe semalam FS tidur lewat gila-gila kot.. Dalam 4-5 pagi kot.. Huuu sedihnya T______________T mata ni tak mahu tutup... Macam ada yang menganggu..Aishh bikin seram jer..

So FS bukak la balik notebook kesayangan ni dan sesajer la online fb, bukak blog dan kemudian bukak la nuffnang.. Sesajer la kan...Then tengok-tengok dah kembali BE baru ^____^ Yeayy senangnya dalam hati

p/s: sabar itu indah ♥

12 comments:

May Maisarah said...

Wahh,,,dapat BE....Tahniah2...Bolehlah buat contest lepas ni. Hikhik. :)

farasakura said...

@May Maisarah ngeee tggu kayo dlu XD

salwaismail said...

dah lama tak dapat be. ni buat nk merajuk dengan nuffnang ni.
T.T

Syuk Ry said...

tahniah2..
film review : X-MEN First Class

syaimz said...

macamne nak dapat BE eh fara??

farasakura said...

@salwaismail ngeee kena sabar la dear..FS pun tunggu lama dah...ngeee + increasekan trafik :)

farasakura said...

@Syuk Ry thanx XD

farasakura said...

@syaimz first ko kena dpt status glirati dulu...then kne tggu la BE tu dtg sendiri XD...trafik kene maintain rasanya

syaimz said...

lol,gitu ke eh? habistu yang karangan pasal occupation,blog & hobby tu pulak?

farasakura said...

@syaimz tu penting gak ar..sbb org pilih kita berdasarkan apa y kita tulis gak ar..so kena la menarik :)

Ila said...

mesti suka bangatkan..heheh

farasakura said...

@Ila hee mstilahh :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...