Facebook diblock?

Salam alaik...

Heee lama tak hupdate pape kan tapi FS ada satu berita yang tak syiok dohhh..Kehadapan universiti-mate saya, korang dah tak boleh bukak fb yerr =,= Yekerr??? hahha ntahh..try la kalau mahu yerr XD

Baru je tadi boleh bukak, tiba-tiba dah tak boleh..adoyaii... lepas ni kira macam 5 bulan sekali agaknya boleh bukak fb (itupun kalau balik rumah) hahahaha So takboleh la nampak bebudak utp kat group2 blogger dah.. haha

Kesian kat diri sendiri.. Jangan dia block blogspot pulak dah....Mau pengsan blogger-blogger tegar termasuklah saya....Hihi

p/s : eh2 dah mahu bukak balik fb...hahaha pe kes?? adioss pening dah denn haha adakah kita ditipu? hailoo

6 comments:

Nabilah Zainal said...

amboi.. laju je ko

Ila said...

dai suruh study tu lebih sikit..hehehe

afiq. said...

boleh lah. guna https.

https://www.facebook.com/

farasakura said...

@Nabilah Zainal HAHAHA XD

farasakura said...

@Ila alamak! hehehe

farasakura said...

@afiq. heee da mau da ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...