Kekasih hati ku menang

Salam alaik...

Dah lama tak hupdate, mana taknya busy je memanjang minggu ni dan minggu lepas.. Ni pun curi-curi masa untuk hupdate.. Grrrrr rindunya nak merepek dalam blog ni.... Seriusly memang semester busy la cik farasakura ni sampai kadang-kadang je sempat hupdate blog dia...

Mana taknya, semua subjek ada projek atau case study, fuhh memang busy la ditambah perisa pulak dengan event-event kat UTP... Hailoooo =,= penat woooo sabtu ahad pun memang full la...ngee macam mano den nak hupdate..sorry yer sayangs ;)

Sebenarnya FS nak update pasal kekasih hati FS yang dah menang Maharaja Lawak la -> SEPAH.. Yela dah banyak entri FS pasal SEPAH je kan, takkan la diorang menang FS tak nak hupdate pape.. Walaupun dah lewat tapi tak kira lahhh... Nak gitau jugak untuk yang ke jutaan kalinya bahawa SEPAH adalah Maharaja Lawak yang pertama ^____^ Yeaaay


FS gembira gilerr kot sebab FS memang dah lama suka persembahan dorang since Minggu Pertama ML... Ngeee congrats la kat SEPAH yang disayangi ♥ FS tengok la persembahan Final dorang, fuhh memang lahh best yer.. So harap peminat peserta lain janganlah nak pertikaikan kewibawaan SEPAHku... Hehehe tahniah SEPAH, korang memang deserve title tu pun...

Haritu kan FS ada buat voting poll kan untuk juara ML, jom tengok adakah sama dengan keputuan sebenar ML..Hehehe itu ajerr ^____^


Daaaa.. peminat Jambu jangan la bersedih... Takde rezeki kot dorang nak menang.. Peace yawww.. Luv u SEPAH...ngeee semoga terus sukses dalam dunia lawak dan buat lawak-lawak yang syiokk pada masa akan datang ♥

4 comments:

Syazwan said...

nak jozan!

farasakura said...

@Syazwan SEPAH dah menang dah..ngeee XD

omar_faruqi said...

dua-dua best... jozan ngan sepah =)

farasakura said...

@omar_faruqi hehehe ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...