SEGMEN : Jom kenal blog saya ...

klik banner utk join ♥

Hai korang  ^___^
 
Ni blog farasakura yerr...ngeee salam kenal kat sape-sape yang first time singgah sini...hee ni blog yang simple jer yang dimiliki oleh seorang utpians yang addicted kepada it dan komputer dan berangan-angan tinggi untuk menjadi web developer suatu hari nanti..aminn :)

Blogging ni da jadi sebahagian hidup FS so kenangan paling best jadi seorang blogger ni bila dapat kenal blogger-blogger lain tak kira la yang famous amous xpun yang newbie.... Kalau korang senang-senang, jalan-jalan la kat blog ni yer ^____^

So thanx kat korang yang singgah blog ni dan FS akan buat satu bloglist untuk sape yang join segmen ni dan singgah blog FS ^_______^ Jom la kita sama-sama kongsi trafik yang ada walaupun ciput je trafik FS ni :) Yeayyy dah lama tak join segmen abg ben so spesel la sket segmen ni yer..hehehe

Thanx gazillion to Abang Ben yerr ^____^

p/s : drop la komen +url entri korang supaya FS boleh jalan-jalan terjah... ngeee bloglist malam ni akan siap :)

24 comments:

solomolo said...

singgah untuk sesi kenal dan beramah mesra bersama blogger...
happy blogging...
[^_^]

farasakura said...

@solomolo hai :)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Salam perkenalan. Hai! Happy blogging, ya! :)

shiema sufian said...

singgah dari segmen yg sama :)

miss inna said...

salam ziarah! comel blog awak!
jom la terjah blog inna pula...^^

http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

farasakura said...

@Rabiatul Adawiyah Abd Rahim salam perkenalan jugak :)

farasakura said...

@shiema sufian hai shiema ;D

farasakura said...

@miss inna thanx dear :)

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

zaeimah ismail said...

bloglist~~
salam kenalan blogger..^^

farasakura said...

@Fadzmie Mohamad salam kenal ;)

farasakura said...

@zaeimah ismail ngeee hai ;)

Wahida said...

Jalan-jalan dekat sini daripada blog En. Ashaari :D

farasakura said...

@Wahida hai ;)

cik Ida said...

salam kenal dari cik ida :)

jemput singgah rumah ye..

http://idafirdausi79.blogspot.com

Dududu said...

salam perkenalan dr aniss . jum jln2 :D

http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

farasakura said...

@cik Ida insyaAllah ;)

farasakura said...

@Dududu salam kenal jugak :D

Haffiz MohdNoor said...

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

salam kenal nice blog.. light blue gituu!! follow your :D

farasakura said...

@Haffiz MohdNoor thanx ;)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam perkenalan...
singgah sini pagi2 untuk sesi suai kenal blogger.. semalam tak sempat nak BW... hehe~

happy blogging.. (^^,)

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Amirah Su'aidah said...

salam perkenalan dari mira..

meh la singgah blog..

http://myra-aida.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

CikHanis said...

hye!drop by here :)nice blog^^

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Cik Sue said...

cik sue datang terjah nak tambah kenalan...
salam perkenalan & happy blogging.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...