CARDIGAN MURAH TAPI GORGEOUS ♥

Salam alaik......

SALES KEMBALI YEHAAAAAA !!

Mesti ramai penggemar cardigan kan kan kan.... Heeee FS tau lahh... Yeayyy kita serupaa..kita serupa.... Ngeeeeee....Jawab soalan dibawah...

Korang gilakan cardigan tak ? Ataupun mengidam nak beli cardigan murah tapi cun ! Fuhhhh serius ni tak tipu tauu... ^______________^ Yeahhh

Jom cuci mata dulu.. Ni antara cardigan menarik perhatian FS !! Yehaaaaaaaa ♥ love love love love gilaaa arr

look sooo cute ♥

looks stunning!
more sweeet awwww ♥
FS suka sangat semua sebab nampak simple but still nice untuk pakai.... Warna dia pun nampak comel sangat... Heeee gerammm! Apa kata korang belanja FS beli satu..HAHAHAHA giloo sudaaa

Okey² sebenarnya banyak lagi koleksi cardigan yang ada dalam sales yang orang ni buat tapi yang tiga ni la yang FS paling berkenan... Haaaa xtahu la kenapa ^_________^ Lalalalalalala suka beno la pulak...

Okey, harga menarik tertarik kau memang marvelous laaaa untuk sales kali ni adalah.....

RM20 sahaja!!

hailooo ingat senang ke nak dapat... Selalu orang lain jual 30++ tauu tu belom masuk postage lagi... Haaaa so jangan lepaskan peluang eh... Heeeee jom terjah fb orang ni ♥

6 comments:

Alinkiwi said...

wowww...mau la!!murah!!

farasakura said...

@Alinkiwi shoppingggg jom ;D

Ila said...

wah,memang menarik ni...kena jengah ni

farasakura said...

@Ila haaa jengah jgn xjengan ;D

Anonymous said...

still available ke?

chacha said...

mcm mne nk order ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...