Tester ♥

Assalamulaikum..

Haaa siapa suka guna tester ? Saya..... Saya..... Saya...... LOL jangan ar gelak.... Bukan curi pun kan kan.. Dah dia bagi free untuk test, apalagi.. HAHAHAA ;P hamboi hamboi hamboi..suka beno ye nak test sana test sini...Yeahh

Baru-baru ni FS ada test satu perfume ni, fulamak wangi jugak la.... Serius memang wangi ni.. Bau dia pun memang nice la... Kalau sesiapa yang suka nak try perfume lain-lain boleh la try yang ni.. Not bad la bau dia :) Harga pun takdelah mahal sangat ^_____^

NAMA DIO : SILKY GIRL SUGAR
HARGA DIO : RM13.90 ++ or --

google je gamba..heee

Serius la kalau korang nak try, cubalah pakai.. Kalau tak caya, try la tester dulu..hahahaha seperti saya :P tetapi saya tak beli lah sebab perfume saya masih banyak...ngeee tak boleh membazirr..ecececee fara...

p/s : i love tester..lalalalaala

1 comment:

Lun said...

selamat berpuasa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...