Bertambah Satu Lagi ?

Assalamualaikum korang ^_______^

Sibuk beraya lagi ke ??? Hehehe datang la beraya rumah FS kat Kuala Kangsar.. hehehe air buat sendiri :P Ngeeee jangan lupa jemput FS datang rumah terbuka tau... Yawwww sukanya dapat makan !

04 September 2010 & 09 September 2011

Tu tarikh harijadi mama dan angah FS... Haritu masa kat rumah dah sambut la kecik-kecik je dengan mama... Hehehe hari ni harijadi angah pulak tapi xsempat nak sambut sebab dia dah balik UUM dan saya di UTP nan indah ni sebab nak hambik Final Exam ! Ngeeee sori yer.. Hehehe

Oleh itu, FS nak wish Selamat Hari Jadi yang ke-20 kepada kakakku Nurul Nadhirah Bt Mohd Shuhaimi yang berada di UUM mengambil kos Accounting Information System (betul kaaa? hehehe).. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki... Jangan dok melawa sangat.. Hahaha :P

dengan adik die yang rock :P
kami zaman bebudak..cam kembar je XD haha
Hadiah ?

Hehehe FS xde idea la nak bagi hape kat dorang.. Ngeeee masa Hari Ibu dah bagi mama set perfume dan angah dah bagi semua orang handbag untuk birthday kitaorang. Jadi apa yang tinggal !!!!! Ngeee korang ada idea tak ? Hehe share2 la.... Ada 3 orang --> 2 kakak + Mama.... Angah nak set make up ke?? HAHAHA ;P

Blogger yang terchenta ♥, bagi tau la idea korang sikit-sikit yerr hehehe ^______^ 

Terima kasehh daun keladi

1 comment:

Qaseh dalia adelia said...

happy belated besday to mama n angah .. bagi set cawan kat mama kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...