bila rumah dikatakan manis

Assalamualaikum korang...

Dah lama tak update blog.. Hehe harini baru lah kurang sibuk a.k.a rajin nak update blog... Walawehhh dah lebih seminggu duduk rumah... Sibuk menjaga my lil bro ANAS yang semakin hensem dan gemuk =,= Sekarang ni dia tengah demam dan batuk so kena la jaga dia baik2 supaya dia tak nanges dan muntah.. HAHAHA

masa tengah sihat lagi :)
Ok la... 4 haribulan nanti FS nak retest JPJ =,= Fuhhh doakan saya yer... Serius tengah risau kalau gagal lagi.. Kalau boleh jangan lah gagal.. Doakan FS lulus test jpj okeh :) Aminnnnn

Sekarang ni FS sedang belajar memasak ^_____^ cewahhh tengah belajar yang simple2 je dulu.. Yang dah lepas macaroni cheese.. Besok nak cuba masak bihun sup... Yeayyy.. Hehehe nak sikit ? Mai datang rumah la :P Dekat je pun.... 

nak resepi?? HAHA ♥
Setiap hari rutin FS adalah jaga anas jer.. HAHA xpo la :) Penyeri hati semua oranglah dia ni walaupun makin mengada-ngada LOL we all ♥ u lahh anas

feveret stuff

 MUKA BUDAK DEMAM YANG TAK MACAM DEMAM PUN

sibuk main je =,=
Korang like la page ni ^________^ Heeeee adiosss

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...