Raya Trip yang AWESOME ♥


Hi korang :)

Dah lama tak online blog ni... Tersangatlah busy final exam dan raya... Final Exam baru lah bermula beberapa hari lepas... FS dah lepas 1 paper tinggal lagi 4 paper je...

Kembali pada topik ^_________^
 Raya haritu biasa-biasa ajelah tapi best sebab dapat duit raya banyak je la.. Hahaha best sangattt sebab tahun ni beraya kat semua rumah atuk dan nenek... FYI, FS ada 2 atuk dan 3 nenek/opah.. Sorang atuk dah tak de :(

Kampung FS satu kat Lubuk Merbau,satu kat Ipoh satu kat Pahang ^_____^ Best sangatt sebab dapat jumpa semua orang tahun ni... Heeee

Baru-baru ni Paklang FS kawin so FS pergi la kat Raub, Pahang nun jauh tu... Fuhh memang jauh pun.. Penat la ayah nak drive tapi alhamdulillah sampai dan balik dengan selamat ^____^ Lepas habis kenduri tu, kitaorang semua pun balik dan dan dan dannnnnn kitaorang singgah Cameron Highland... Ngeeee takde hape yang best sangat tapi best sebab dapat spend time dengan family dan ANAS ku sayang ♥ Heeeee dah makin hensem budak tu cam akak dia wink wink*

Jom la tengok gamba raya kite.. Heeeee

raya kedua with drebar baru,anas ♥
with my angah y suka bermekap :P
otw to Pahang,singgah kat Lentang ♥
gamba sangat melawakkan wahai anas..HAHAHA

my love anas ♥
di rumah pengantin perempuan :) kek!
my beloved grandparents with the couples :)
my awesome nenek :) i love u!
cameron !!
anas yang tak habis2 nak makan :D
with his new monkey and cap..shomel tak ♥
lastly, SELAMAT HARI RAYA korang!

Itu aje.. Adioss....

p/s : besok paper Web Application Development a.k.a Internet Programming.. Fuhhh doakan den yer... Tengah pening dengan PHP + AJAX.... Rindu nak edit blog... Tunggu cuti 4 bulan nanti ku kerjakan blog ni ;D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...