blog berwajah baru :)

Assalamualaikum semua.......

Harini cuti so ramai la penghuni kat rumah ni termasuklah anas yang makin mengganas menyepahkan rumah.. Hailooo ponat eden nak layan..hihihi baru je pagi tadi ngamuk-ngamuk nak fon ayah..bila bagi fon FS dia campak je! grrrrrrrrr ni yang geram ni.. HAHAHA

Ok2.. Semalam FS dah bertungkus lumus la edit blog ni ikut style FS sendiri.. HAHAHA tengok-tengokla... Tapi tak siap sangat pun lagi...Ada la 50% dah siap :) Bagi la pendapat korang...Yeayy...FS akan terima dengan hati dan mata yang terbuka.. Hehehe ;D

HEADER


WATERMARK


BANNER


Heee itu je yang mampu FS buat ikut kreativiti sendiri.. :) biasa-biasa jelahh.. Thanks.. Adioss

p/s: bagi la pendapat korang okeh :)

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...