kain pasang yang gojes ♥

Assalamualaikum....

Hari ni FS nak promote sikit stok yang tengah ada kat FS, kain pasang jenis saree and sutera cina :) Tengok2 la tauu

JENIS SAREE
sesuai untuk baju kurung dan pesak gantung






JENIS SUTERA CINA
sesuai untuk baju kurung




Ada yang berminat tak ? Kalau ada yang berminat cepat-cepat bagitau FS okeh kat Sakura Shop :) Stock tersangatlah limited terutama sutera cina. Jenis kain dia FS boleh gerenti la memang sedap la untuk pakai insyaAllah dan warnanya memang menawan hati, FS pun berkenan nak amik satu hehehe....

Ok lah nanti FS nak tunjuk shawl pulak k :) Thanks ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...