nak bertukar wajah ! perlukan komen korang :)

Assalamualaikum.....

Apa rasanya kalau nak tukar wajah eh ?? Best tak ?? Mestilah best kan kan dapat wajah baru... Opss bukan best untuk manusia tauu untuk blog boleh la kan kan kan :)

Dah lama rasanya tak tukar wajah blog ni.... Hailooo sudah kusam laaa :( Ok2 so FS nak mintak tolong korang bagi la idea-idea yang best nak tambah kat blog ni + promote la blog2 yang ada tutorial ni.. Heee dah lama xhias blog ni jadi cantik-cantik cam dulu...

Ok, yang dah ada dalam fikiran FS sekarang ni 

1. Buat header baru

2. Cari tema baru hehehe

3. Nak tukar template blog ni

4. Dannn banyak lagi... 

Adiossss :) Thanks semua

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...