bersyukur tak terhingga. thank you Allah :)

Assalamualaikum.....

Dah berapa kurun dah benda ni keluar tapi disebabkan ketakutan yang membelenggu jiwa dan nurani-cewahhh hahaha.. Apa menda ntah budak ni....hehe *wink *wink

Alhamdulillah.. setiap hari FS sentiasa sentiasa bersyukur dengan apa yang Allah bagi kat FS..

Alhamdulillah hari ini Allah bagi kekuatan kat FS nak cek result sem lepas - 1st year 2nd sem... Fuhhh nebes la saya ni... hehe fyi, FS memang berdarah gemuruh..hailooo sebab tu la lesen kete mengigil nak hambik.. Hahaha :P maluuuuuuu

gemuruh!
Dan keputusannya Alhamdulillah la membuatkan hati FS gembira.... FS dah buat yang terbaik dan itu hasilnya so FS bersyukur sangat sangat kepada Allah :)

Thanks Allah...

Allah sentiasa memberikan kita cabaran supaya kita akan sentiasa berusaha.. Kadang-kadang tanpa kita sedar,kepayahan itulah yang sentiasa mendorong kita untuk lebih dan lebih berjaya. Kegagalan sekali atau dua atau sepuluh sekalipun tidak bermakna kita akan gagal selama-lamanya. Allah sentiasa akan membantu kita.. Kalau kita lupakan Dia, siapa lagi yang akan menolong kita?

Kejayaan di dunia ini bukan satu pengakhiran yang boleh buat kita puas hati, tetapi kejayaan di akhirat lebih bermakna sebab ianya kekal abadi... Semoga kita semua dalam rahmatNya insyaAllah aminnn

p/s: setiap kejayaan dan kegagalan yang berlaku kepada kita semua atas izin Allah. Semua ada hikmah disebaliknya :) Luv u guyzz

11 comments:

Penyu said...

kalau takde ujian dari Allah, maknanya tak best la hidup kita. hihi

farasakura said...

betul3 :)

NZ Diaz said...

haha, tahniah la, :D

farasakura said...

thanx wehh :)

♥e'in♥ said...

tahniah.. :)

farasakura said...

;0 tq

babymyn said...

follow my blog (: http://babymyn-mybabylove.blogspot.com/

*Mrsfarahzaki * said...

hidup tak thrill la kalau takde dugaan kan (=

♥e'in♥ said...

tahniah.. :)

unieMARKS said...

hee, congrats yaa :)

Model Baju Murah said...

artikel tulisan yang baik,,nice post slam kenal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...